Accessoires

Telescopische Stelen

De standaard steel die bij een startpakket wordt aangeboden is 240 cm lang en kan eenvoudig uitgeschoven worden naar 480 cm.

Voor grotere vijvers te reinigen bestaan stelen die van 400 cm naar 800 cm kunnen worden uitgeschoven.

Naargelang de grootte van uw vijver kan u kiezen welk model het best past om uw vijver proper te houden.

logo vijverstofzuiger, deseco, vijverstofzuiger by deseco

Aanzuigdarm

Onze aanzuigdarm bestaat uit stukken van 1 meter die handig in elkaar passen.

Ze hebben als voordeel dat ze geen lussen vormen bij het manoeuvreren tijdens het stofzuigen van uw vijver. In het startpakket zitten 10 stuks, maar u kan indien gewenst een aantal stukken bijkopen zodat de lengte gepast is voor een optimaal vijveronderhoud.

U moet tenslotte niet enkel over de vijver geraken maar ook nog aan de overkant tot op de vijverbodem waar het slib zich bevindt kunnen reiken.

Schepnetten

Om vreemde voorwerpen van zowel de vijverbodem als het wateroppervlak te verwijderen is een degelijk diep schepnet en een vlak netje (skimmer) noodzakelijk.

De modellen die we aanbieden passen met een eenvoudig kliksysteem op onze telescopische stelen.

Robots

Niet alle gangbare stofzuigrobots of automatische zwembadstofzuigers (automatic poolcleaners of APC) zijn geschikt voor vijvers.

Dat ligt niet aan ons apparaat maar meestal aan de soort vervuiling in de vijver. Te veel slib, grote voorwerpen zoals plantenresten, kiezels, takken en andere zorgen er dikwijls voor dat de robot vastloopt (en de garantie vervalt bij het gebruik in een vijver).

Meer info over vijverrobots

Vraag uw demonstratie aan

zodiac mx8, vijverrobots, stofzuigrobots, deseco

Meer informatie of accessoires bestellen?